Lavrov sa njemačkim i francuskim kolegama: Hitno zatvoriti Kancelariju visokog predstavnika

N.N.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije objavilo je da je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovarao sa ministrima spoljnih poslova Francuske i Njemačke o imenovanju novog visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Lavrov pijandura ruska hitno da pojede kofu vrucih 💩💩💩

np63

Problem su muslimani koji su shvatili da je visoki predstavnik tu da im donese kao na tacni njihovu građansku muslimaniju. Iz tih razloga je potrebno da stranci napuste BiH i da domaći političari sami iznesu svoje ideje o budućem ustrojstvu, a među tim idejama je u svakom slučaju neophodno da se nađe i prijedlog da u slučaju nikakvog dogovora postoji opcija miran razlaz kao u braku.

Odgovor
toljagaragibova666

Glabaj ga kume glabaj, mater sebi mirno jebo!

John.doe.Mujo.Sakal

Okanite se vise Bosne Ponosne koju cuva Allah DZ S a protiv njega niko nista ne moze.

John.doe.Mujo.Sakal

Bome ne moze tako. Hocemo jednog covjeka sa jednim glasom pa taman to bilo za milion godina.

John doe

radi malo na tome da poboljsas standard u svojoj zemlji i smanjis bijedu..jebala vam bosna majku vise..treba ukinuti genocidnu tvorevinu nastalu na genocidu i etnickim ciscenjima i uvesti zakon jednog predsjednika i jedan covjek jedan glas..a dalje cemo mi sami to sredjivati,neces nam ti morati zavlaciti nos u guzicu