Lukač: Građani neće dozvoliti da na vlast dođu podanici

Srna

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SNSD-a Dragan Lukač rekao je da očekuje veliku pobjedu ove stranke i njenih koalicionih partnera na predstojećim izborima koji su veoma bitni za Republiku Srpsku, te da je siguran da građani neće dozvoliti da na vlast dođu oni koji su spremni na podaničko ponašanje.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mikivrb.c964

napred ministre, imate podršku...

Homosapiens

Te price o izdajnicima prolaze jos samo kod pet odsto najzaostalijih u drustvu. Normalan svijet gleda vase dosadasnje rezultate

prp

pola ih nema blage veze o životu a to samo i čekaju ovi iz federacije , ipak su federalci mnogo mudriji , pametniji , smjeliji i u svemu ipak napredniji iako su izgubili pola bosne i to nikada neće oprostiti i mogu laku da navuku glasače iz szp na tanak led a onda im slijedi kraj politički i svaki drugi, ne uzdaj se ti u građane , istorija nikoga ništa nije naučila i zato se ponavlja

Zoxi

A sta mislis jesu li gradjani sta uvidjeli nakon press konferencije MUP-a u vezi sa nestankom i smrti Davida Dragicevica?

Odgovor
prp

poslije izbora neće vam to biti nimalo bitno kao što nije ni sada već glumite da izbore dobije szp a onda je kraj i federaciji