Lukač: MUP Srpske se uključio u zaštitu granice

Srna

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da su pripadnici ovog ministarstva uključeni u zaštitu granice i da će biti angažovan još dodatni broj ljudi da bi bili spriječeni nelegalni ulasci migranata u Srpsku i BiH.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Milanković

Ne dajmo migrantima Republiku Srpsku. Svi znaju dole u federaciji da će doći oko 150 000 migranata, samo niko od njih neće da kaže. U potpunosti podržavam ideju da se zatvore granice Republike Srpske za migrante.

Odgovor
Sprinter

Gluperdo, veze nemad

DraganRankitic

To je jedina šansa da se garantuje sprečavanje ulazaka ilegalnih migranata u Republiku Srpsku, kao i njihovo hitno napuštanje teritorije naše države, ako su već nekako uspeli da uđu. MUP RS je jedini sposoban da to uradi. Nekakve institucije BiH su tu potpuno bezvredne i ko zna za koga rade. Za bezbednost i interese građana Republike Srpske sigurno ne rade.

Odgovor
Sprinter

Sta ti znas mamlaze otac te j3bo glupi