Lukač: Nema slanja ANP-a, nema ni reforme policije

Srna

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da u Brisel neće biti poslat Godišnji nacionalni program za NATO (ANP), koji, prema riječima srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, sadrži dijelove koji podrazumijevaju reformu policije.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Karambule=karamobule,barakuda,manjaca,misterx,vucic,np63,lutvo,franjo-orasje,putin,gog,kundak,saraf,gordan,bljuzgo,velja,tesanj,starcevica,gr,mikicstojan a od danas i brankanikol,rade,psihijatar,drifter i ko zna koliko nikova ima na NN???????

karamobule

naravno da nema . mogu oni da laju ali od toga ostaje samo lavež koji se gubi u daljini .