Lukač: Ozbiljno opremanje MUP-a radi poboljšanja efikasnosti

Srna

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je MUP Srpske izvukao pouku iz terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku koji se dogodio krajem aprila 2015. godine, nakon čega je počeo da se oprema i organizuje na sasvim drugačiji način, da bi bio efikasan u borbi protiv svih vrsta ugrožavanja policije i građana, naročito terorizma.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Nestorović: U bombardovanju SRJ i Srba u Bosni koristili Tesline zrake smrti

N.N.
18.05.2020 19:40

Gostujući u jednoj od emisija TV Hepi, član Kriznog štaba Vlade Srbije u borbi protiv virusa korona, prof. dr Branimir Nestorović je iznio tvrdnje da su američki avioni tokom sukoba u BiH, bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine koristili oružje napravljeno na osnovu Teslinih nacrta.

"Tokom sukoba u Bosni delovao je avion američke avijacije 'komando solo'. Emitovao je talase koji izazivaju depresiju i malaksalost, i koji vojnike teraju da bacaju oružje i odlaze sa fronta", rekao je Nestorović.

A za "odlazak vojnika sa fronta" krivo je, prema Nestorovićevim navođenjima, tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svijesti pomoću elektromagnetnih talasa, poznatijih kao "zraci smrti", a koje je izmislio Nikola Tesla???????????????????

bojan.blcity

Da,vidjeli smo kako vi POTURICE iz SNSD-a zagrljeni sa vasom bracom iz SDA-a Jusufom i Serifom na Sarajevskim zurkama branite Republiku Srpsku i odajete pocast Srpskim zrtvama u Dobrovoljackoj ulici????????

bojan.blcity

"Pisi kao sto govoris,citaj kako je napisano".........Vuk Stefanovic Karadzic

toljagailija

a, ti..
odakle si ti tako nepismen mrtve ti ¥€ß€M..
ne zna se...odvojeno šimpanzo
⬇️

Odgovor
bojan.blcity

Brnjo Mensure,mozda vi u Zenici na vasem tzv bosanskom jeziku izgovarate odvojeno ne znam.......

bojan.blcity

Nezna se koji su gori.....da li ovi sto su se u BL skotrljali sa Manjace i ostalih planina sirom Republike Srpske ili ovi sto su se u BL dokotrljali iz Lijevce polja???

Odgovor
toljagailija

ma mrš bljutavko, jabao ti Cuna materešinu pod dimije..
pozdrav iz slobodne najlepše, krvlju svojih sinova odbranjene
𝐑𝐄𝐁𝐔𝐁𝐋𝐈𝐊𝐄 𝐒𝐑𝐏𝐒𝐊𝐄

Odgovor
spasoje.krkanovski

Pa gde si bre vlasinaru stari? Izgleda da si se prepoznao medju ovim sto su se skotrljali i dokotrljali?
Bojan ti je nasao bolnu tacku seljacino staru ti profuknjacu skotrljam i dokotrljam. Ojha patriJoto!!!

Odgovor
bojan.blcity

Da,vidjeli smo kako vi POTURICE iz SNSD-a zagrljeni sa vasom bracom iz SDA-a Jusufom i Serifom na Sarajevskim zurkama branite Republiku Srpsku i odajete pocast Srpskim zrtvama u Dobrovoljackoj ulici????????