Lukač: Policija Srpske do sada privela 650 migranata

Srna

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je Policija Srpske do sada privela oko 650 migranata koji su prešli granicu BiH i ušli u Srpsku i predala ih na dalje postupanje organima BiH.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

goran .bl

znaju muslimani turci zašto podržavaju SDS, nije to bezveze, a i SDS podržava bosanske turke,Bakira i ostale jer su braća po novcu, a izdajice iz saveza samo na vješala!

Milan.2020

Sds izgleda jedino muslimani priželjkuju na vlasti.
Bilo kako bilo, podrška za policiju RS i slažem se sa idejom da se izvedu oružane snage na granicu.

Senad

dajem glavu da nestane rs!

Senad

policija i rs dolje SAVEZ ZA PROMIJENE GORE NA VLAST.

goran . bl

i zato vas turci i njihov priljepak savez za tzv promjene turski napada,HOĆE VLAST PO SVAKU CIJENU BOLI IH KITA ZA NARODOM