Majkić: Srbima oduzeto pravo na pravdu i odbranu

Srna

SARAJEVO - Srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić izjavila je da je odlazeći visoki predstavnik u BiH Valentin Incko diktatorskim nametanjem dopuna Krivičnog zakona BiH oduzeo Srbima pravo na odbranu i pravdu, kao i pravo da govore.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Nakon 2 litre dobre lozovace bih ja ovog skota opalio ali samo s guza.

toljagaragibova666

Joj prikaze leptejebo mekani.

durnozejnil

Valentine, Slovenče katoliče, svaka ti čast na politici zavadi pa pogini!
Mislio sam da ćeš bez obraza napustiti državu BiH tj. da ćeš otići ne učinivši ništa što će doprinijeti izgradnji pravednijeg i prosparitetnijeg bh društva prije svega katarzom i otrežnjenjem bosanskih bošnjaka devedesetih prošlog vijeka u velikom broju (na čelu sa nacistima, genocidašima i UZPovcima Alijom i Klintonom) podržaše velikobošnjačku fašističkonacističkogenocidašku agresiju na međunarodno priznatu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu kao i genocid i UZP nad ostalim Bošnjacima i nebošnjacima, koje njihov lider ( nacista, genocidaš i UZPovac i prvi predsjednik zavisne i nesamostalne države RBiH rahmetli raspali gdin Alija Izetbegović kome smo minirali kućište ) a zajedno sa ostalim bh patriotima (bez obzira na vjeru i naciju) povede u herojsku i nadljudsku odbranu države RBiH od prethodno pomenutih agresora i domaćih izdajnika!?

toljagaragibova666

Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava, to nije istina.. mislim na ovome svetu sto bih naglasio da propaganda sto vecina kazu da o ovome, nije istina. 🤣🤣🤣

mamicaragibova666

A nama su dali qrčinu za sisanje koga non stop dudlamo. Inzko je nama Bosnjacima ucinio majmunsku uslugu i vrjeme ce pokazat da cemo zbog toga se kajat al bit ce kasno. Ragibe sine vrat se kuc ba , dosta je za danas bilo pusenja! Lahko je nas majmunima napravit, haj napravi nekog pametnijeg majmunom , neš moč ba

Odgovor
toljagaragibova666

Glabaj ga Butrose, mater ti svoju jebo!

Odgovor
orlovkamen

Da hoces taj komentar prevesti....

gr

Problem je sljedeci. Svi su narodi porobljeni i obespravljeni od strane zapadnih hegemonistickih sila. Jedino su jos srbi ostali kao buntovan i nepokoreni narod sto se ovima na zapadu ne svidja. Slicno su se grci ponasali prije 10 godina i naucili su ih pameti preko strahova od bankrota. Onda su imm smanjili standard itd i danas igraju kako im drugi kazu. Sa srbima to ne ide lako i zato ih na sve moguce nacine pritiscu i to ce trajati sve dotle dok ne ispune sve zahtjeve zapada. Nazalost...

Odgovor
mamicaragibova666

Jest kurac pitanje je hoče li zapad uspjet, sad je drugo vrjeme, prje če bit svjetski rat nego Srbe prisilit da se sami poubijaju. Čuvajmo mi sebe moleči se Uzvišenom Allahu DZ S a ne brinimo za Srbima, qrac če oni popustit, ma nejma pojma.

toljagaragibova666

Joj prikaze leptejebo mekani.

durmozejnil

Valentine, Slovenče katoliče, svaka ti čast!
Mislio sam da ćeš bez obraza napustiti državu BiH tj. da ćeš otići ne učinivši ništa što će doprinijeti izgradnji pravednijeg i prosparitetnijeg bh društva prije svega katarzom i otrežnjenjem Bošnjaka pravoslavaca i Bošnjaka katolika koji devedesetih prošlog vijeka u velikom broju (na čelu sa nacistima, genocidašima i UZPovcima Radovanom i Matom) podržaše velikosrbijansku i velikohrvatsku fašističkonacističkogenocidašku agresiju na međunarodno priznatu državu Republiku Bosnu i Hercegovinu kao i genocid i UZP nad svojom braćom Bošnjacima muslimanima, koje njihov lider (antinacista, antigenocidaš i antiUZPovac i prvi predsjednik nezavisne i samostalne države RBiH rahmetli gdin Alija Izetbegović) a zajedno sa ostalim bh patriotima (bez obzira na vjeru i naciju) povede u herojsku i nadljudsku odbranu države RBiH od prethodno pomenutih agresora i domaćih izdajnika!?