BiH

Pratite nas na Google news

Maksimović: Sigurna pobjeda SNSD-a

Maksimović: Sigurna pobjeda SNSD-a
Maksimović: Sigurna pobjeda SNSD-a
Srna

BIJELJINA - Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Siniša Maksimović ocijenio je da je pobjeda ove stranke na predstojećim izborima sigurna i najavio beskompromisan ulazak u nove reformske procese za napredak Srpske.

"Kampanja je pokazala da birači žele bolji život i SNSD će im to omogućiti, jer imamo odlične kanidate iza kojih su provjereni rezultati", ocijenio je Maksimović.

On je osudio neprimjereno ponašanje na skupovima opozicije i vrijeđanje najviših zvaničnika Republike, ističući da na skupovima koalicije SNSD-DNS-SP takvih incidenata nije bilo.

Maksimović je pozvao birače da do kraja kampanje i tokom izbora zadrže neophodno dostojanstvo.

Na konferenciji za novinare u Gradskom odboru SNSD-a Bijeljina, Maksimović je kritikovao selektivan pristup lokalne zajednice pri procjeni i verifikovanju štete nakon majskih poplava, zbog čega su neka poplavljena domaćinstva ostala bez pomoći iz Fonda solidarnosti.

"Pretpostavljamo da je stranačka pripadnost odlučivala i o tome", rekao je Maksimović i upozorio da se lokalna vlast na neprimjeren i drastičan način poigrala sa nesrećom naroda.

On je podsjetio da je novac iz Fonda solidarnosti namijenjen za pomoć narodu, da bi se nadoknadila šteta i pomoglo u teškoj situaciji.

"Istraga o zloupotrebama je u toku i odgovaraće svi koji su zloupotrijebili narodni novac", zaključio je Maksimović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije