Mazalica: Novalić krši Dejtonski sporazum

Srna

BANJALUKA - Zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je Srni da premijer Federacije BiH (FBiH) Fadil Novalić krši Dejtonski sporazum, izjavljujući da taj entitet neće učestvovati u definisanju granične linije između Srpske i FBiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

miladin.blcity

Možda če uspjet naša Opozicija u manjem entitetu navuc SNSD da glasaju za deklaraciju o Crnoj Gori, onda bi je njihova vlada morala sprovesti i dobila bi teške sankcije od medžunarodne zajednice i bili bi smjenjeni i svi bi mi uspjeli dobiti BiH bez entiteta ali se snsd snašo , neče ..... katastrofa za SDA SDS i PDP i za BiH bez entiteta.