Ratko Mladić mora na operaciju

N.N.

HAG - General Ratko Mladić mora na operaciju debelog crijeva. On je iz pritvora u Sheveningenu bio prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je rađena kolonoskopija, koja je potvrdila da mora da se operiše da bi se odstranilo to što je uočeno kao problem, kako bi se spriječilo da se razvije u maligni tumor.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nebojsa.vukanovic

Sad su druga vremena. Kažu nam da su zelena vremena ovi iz SNSD pa neka su država ne može imati dvije Vlade , BiH da bi funkcionisala mora biti bez entiteta.
Mi smo to potpisali u Nato paktu i od toga ni ne smijemo odstupiti i kad bi htjeli.
Pssst, ja sam pljunuo Vladiku Grigorija u usta ali o tome niko ne priča pa ni sam vladika jer je i njega sramota šta sam ja uradio a mene nije sramota. Ja sam pun love ko brod jer saradjujem i sa Hrvatima više nego sa Domaćima ali kapital mi je iz Republike Srpske! Napad je najbolje odbrana pa se tako i ja branim.

Odgovor
JelenaiDrasko

Ma samo lova hehe

Odgovor
spasoje.krkanovski

Ti botino mozes casnom Vukanovicu samo da poflautas milokliz, jebo ti preCednok mileee i oca i majku.