Mektić: Savjet ministara neće razmatrati ANP

N.N.

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić nagovijestio je da Savjet ministara BiH naredne sedmice neće razmatrati Nacrt ANP, iako je ova tačka uvrštena u dnevni red sjednice zakazane za utorak.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

OpeljeskiMost

Digao glavu kao i svaki vole.
Pa nećeš u svatove bez kuca.
Sad laži maži nećeš ANP pa onda bi izgubio sve glasove koje ni ne zaslužuješ, dobro kažu avlijaneri Prvo Vlast da dobiješ što će biti nikad pa onda ANP.

Omerhodzic

Tako je a ANP nakon pobjede.

Odgovor
OpeljeskiMost

Može ali da pobijede u tvom Fekalistanu. mrs magare

Hadziturcinbegovic.Osman

Normalno! Oprastamo ti jer znamo da bi imao izborni krah kad bi to prihvatio a trebate nam. trebaju nam ljudi iz SDS i PDP jer zele normalnu drzavu

Hadziturcinbegovic.Osman

Tako je Mekticu ! Kad Vlast dobije SDS i PDP onda cemo usvojiti ANP a sad zbog izbora znam da necete jer bi izgubili izbore skroz . Znamo se Gospodine Mekticu.

np63

Jedino sto je logicno je da se ta tacka skine sa dnevnog reda. Toga he sbjestan i Mektic. Nije mu potrebno da po njemu pljuju i da mu okrecu ledja i najrodjeniji optuzujuci ga da radi protiv Srpske stvari to jest Republike Srpske.

Odgovor
Hadziturcinbegovic.Osman

Vi ste njega davo ispljuvali da ga ne moze oprati atlanski ocean. e zato je on reko da ste vi svi Srbi genocidan narod.

Odgovor
Hadziturcinbegovic.Osman

np63 Hehe ali ipak zna se ciji je Mektic i za koga radi jer je pametan covijek i radi na tome da svima bude dobro.

Odgovor
OpeljeskiMost

hebo te on