Mektić mora da isplati Stevandiću odštetu zbog klevete

N.N.

Osnovni sud u Banjaluci donio je presudu kojom je ministar bezbjednosti Dragan Mektić klevetao predsjednika Ujedinjene Srpske i šefa Srpskog kluba poslanika u Predstavničkom domu PS BiH Nenada Stevandića.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

IzgubljeniMost

Lajanje bez dokaza se zna čemu vodi! Meketalo ima novca nego on hoće ovim da kao bakagi dokaže da sudovi u RS ne rade svoj posao i da treba glasati za državne izdajnike SDS i PDP ! Nije on muslimanima dobar samo onako radi nekog reda. Drugo on je prisustvovao zna on čemu a možda je to i lično uradio tako da mu volovska glava neće biti na ramenima od strane tih koji ga sada podržavaju!

np63

Naravno da je potrebno još strožije kažnjavati pojedince koji se razmeću razno raznim ovakvim proizvoljnim izjavama. S obzirom na primanja mislim da bi kazna od 50000,oo Km bila za ovu izjavu primjerena pošto se radi o osobi koja obavlja veoma odgovornu funkciju i čije izjave mogu da proizvedu i dovedu do neželjenih posljedica a eho ovakvih izrečenih optužbi iz usta jednog ministra može da pojedincu nanese veoma veliku štetu.

Odgovor
IzgubljeniMost

Nema njemu niko da odradi ono što se radi sa državnim izdajnicima!