Mektićev vulgarni napad na Vučića

N.N.

BANJALUKA - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić (SDS) večeras je na svom Twitter nalogu objavio vulgarnu poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

KrvaviMudzahedin

ne daj se Mektiču jahrane najbolji naš

Aco.bc33

Mektić je govedo

Odgovor
KrvaviMudzahedin

Mektič je najpametniji čovijek u Europi a ti si govedo.

TheDrzavniCinovnik

Kad je Dodik govorio po Srbiji na mitinzima Borisa Tadica da su Vucic i Seselj pobacaji i kopilad politicka onda nema dalje..............

Odgovor
KrvaviMudzahedin

Kad čemo brate moj u pohode?

TheDrzavniCinovnik

Mektic samo ima muda da kaze javno ono sto misli 50% Beogradjana,Banjalucana,Srbije i Republike Srpske o Vucicu kao covjeku i njegovim moralnim vrijednostima........naravno da nije ovo trebalo da napise na tviteru dok god obavlja bilo kakvu duznost malo je pateticno i prostacki.....

Odgovor
Cowboy

Mektic nema ni muda a ni pameti, čak je i diplomu kupio...
A šta ti znaš šta ko misli o Vučiću. Covjek je podigao Srbiju na noge, doveo strane invemstitore, oporavio, privredu, popravio outnu infrastrukturu, napravio je od Srbije repektabilnu vojnu silu i uz sve to boei se sačuva Srbe i srpske svetinje na Kosovu. Učinio je za Srbiju više nego svi njegovi prerhodnici zajedno!

Odgovor
np63

Mektic kao i ti ima dupe na ramenima umjesto glave a iz tog dijela tijela koje sluzi kao zamjena za glavu zna se sta moze da izadje. Sto se tice misljenja Srba s obe strane Drine : Brz i uspjesan oporavak predsjednice zeli ti 99% Srba.

Odgovor
KrvaviMudzahedin

za take ko što si ti np64 Mektič je izmislio svjet

Odgovor
np63

Krvavi mudžahedin , moraš naučiti osnove pravopisa da bi mogao da pišeš, a ne da pišeš na ovaj način - nepismeno ( debilno)
Savjet: ,,Kurs iz pravopisa (opismenjavanja) bi ti dobro došao.
,, za ,,TAKE" skidam kapu majstore, Mekti ( č ) - bravo pismeni majstore, je izmislio ,,SVJET"" GENIJALAN I KRVAV SI .

KrvaviMudzahedin

ako izgubiš vlast ide konopac

Starcevica

Vidio Volusina da će izgubiti vlast pa se naljutio kao i sav SDS i PDP. Da nije šizofreničar ništa rekao bilo bi pravo čudo.