Milanović upozorio na opasnost od destabilizacije BiH

Agencije

MADRID - Hrvatski predsjednik Zoran Milanović upozorio je lidere NATO, koji su danas završili trodnevni samit u Madridu, da bi destabilizacija Bosne i Hercegovine mogla imati ozbiljne implikacije za region i NATO.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubaloragib

Upozorio je lidere na to koji su produžena ruka duboke države koji i hoće destabilizaciju BiH. Piši propalo. Ameri danas preko nas Bošnjaka primitivnih mogu da rade šta hoće tim bolje što mi mislimo da oni rade za nas!

Odgovor
bubaloragib

varaju nas i hebu ko žunu u sepetu..

mpopadic

Hrvatska mora pomoci Hrvatima i Srbima u BiH.
Jer. Republika Srpska ce nestati to je ovoliko izdajnika u svojim redovima ni Kina nebi izdrzala. A od Srbije nema Srece niti pomoci. Pa ako nestane RS,onda su Hrvati gotovi za sedam dana. To Milanovic vidi ali je usamljen.

Odgovor
bubaloragib

Hrvatsku niko ne pita za to i ona ne može to ni da hoće... ima neko drugi.

bubalo.ragib

Majmune ustaški ti je destabilizuješ svakodnevno zajedno sa zapadno hercegovanskim ustašama majku vam jebem! Mrš skotino, istovarim ti se u lice!