BiH

Milovanović: Samo SNSD garantuje stabilnost Srpske

Milovanović: Samo SNSD garantuje stabilnost Srpske
Milovanović: Samo SNSD garantuje stabilnost Srpske
Srna

BIJELJINA - Nosilac liste SNSD-a za parlament BiH iz Izborne jedinice dva Miroslav Milovanović rekao je večeras u Bijeljini da samo ova politička snaga garantuje Republici Srpskoj političku i ekonomsku stabilnost i međunarodno uvažavanje.

"Prije dolaska SNSD-a na vlast 2006. godine o svemu u Srpskoj su odlučivali visoki predstavnici, međunarodni mešetari i centri moći izvan Republike Srpske, a danas je Srpska ključni faktor odlučivanja u BiH i za sve se pita", naglasio je Milovanović.

Na javnoj tribini u gradskom bioskopu Milovanović je rekao da je ubijeđen u treću izbornu pobjedu SNSD, jer su građani Republike Srpske uvijek bili jedinstveni kada je to jedinstvo Srpskoj bilo potrebno.

Prema njegovim riječima, garant opstanka Republike Srpske je pobjeda koalicije SNSD-DNS-SP i izbor Milorada Dodika za predsjednika Republike i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Kandidat SNSD-a za poslanika u parlamentu BiH iz Izborne jedinice dva Milica Marković podsjetila je na prethodnih osam godina vlasti ove stranke u kojima je napravljen istorijski zaokret i zaustavljeni svi procesi koji su bili na štetu Srpske.

"Rezultati vladavine SNSD na čelu sa Dodikom su veliki i vidljivi - Republika Srpska je trajna kategorija i biće naša otadžbina dok je posljednjeg Srbina u BiH", poručila je Markovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Siniša Maksimović rekao je da na kraju kampanje više nema dilema u izboru između ove i protivničke koalicije, jer srpski narod nije, kako kaže, "šaka zobi, da ga pozobaju iz stranih ambasada".

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Slavica Lukić na tribini je kritikovala lokalnu vlast SDS-a u Bijeljini za loše upravljanje budžetom i za zloupotrebe pomoći tokom katastrofalne poplave u maju.

Pozivajući birače da ponovo ukažu povjerenje SNSD-u, kandidat ove stranke za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Biljana Marković istakla je da su oni proteklih godina pokazali i dokazali hrabrost, znanje i snagu da brane i jačaju Republiku Srpsku u Sarajevu i u svijetu.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milica Lovrić nazvala je Milorada Dodika najvećim državnikom u regionu i sinonimom za budućnost Republike Srpske, a birače je pozvala da glasom za SNSD i sami budu garant bolje budućnosti Srpske.

O ekonomskom i tehnološkom razvoju Republike i njenim mogućnostima napretka na tribini u Bijeljini govorio je kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Saša Tomić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije