Ministarstva Srpske da analiziraju prenos nadležnosti na nivo BiH

N.N.

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske usvojila je danas zaključak kojim od svih ministarstava traži da analiziraju i identifikuju nadležnosti prenesene na nivo BiH na neustavan način ili međuentitetskim sporazumom, kao i efekte na taj način prenesenih nadležnosti i rad institucija i organa formiranih usljed prenošenja nadležnosti i o tome sačine informaciju.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Pohapsiti izdajnike i govna i gotova stvar.

Odgovor
BilalBalijagic

Pa necemo ih mi hapsit zbog toga. A nece ni oni. Vidis ba da oni sami sebe ruse. Nama nece ostat nista da rusimo. Para vrti gdje burgija nece. hihihihihi

Odgovor
Hadziturcinbegovic.Osman

cinovnik Sve sto pises je u Dodikovu korist tuko jedna glupa!

TheDrzavniCinovnik

Ovi glupi SNSD-ci samo analiziraju i zakljuciju.....treba pohapsiti sve narodne poslanike u skupstini Republike Srpske koji su glasali za prenos nadleznosti.

Odgovor
BilalBalijagic

Sami ce oni sebe unistit. Mi cemo samo pokupit kajmak.

np63

Mislim da je potrebno da se te aktivnosti intenziviraju, jer mi svojom inertnoscu saljemo muslimanima pogresnu poruku ,da nama i nije bas stalo do Srpske sto njima ( svim muslimanima) dodje kao signal da je dosao momenat kada oni veoma lako i uz nasu pomoc mogu da demontiraju Srpsku.

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Jutros si javno priznao da si musliman!!!!!!

Odgovor
BilalBalijagic

Vi ste vec gotovi. Hvala opoziciji.