Ministarstvo zatražilo hitno izjašnjenje Atovića zbog poziva na rat

Srna

SARAJEVO - Ministarstvo inostranih poslova (MIP) u Savjetu ministara, u skladu s procedurama, zatražilo je od konzula BiH u Frankfurtu Admira Atovića hitno izjašnjenje u vezi s njegovim navodima objavljenim na Twitteru u kojem "poziva Bošnjake na novi rat protiv Srba i Hrvata", rečeno je Srni u ovom ministarstvu.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

i tih 18.7‰ ste dobili od kolonijalističke međunarodne zajednice koja je iznjedrila hitlera, porobila i sve odnijela iz kolonija širom sveta, otimala decu po australiji,africi i prodavala na preteči današnjeg wall streeta, jer znaju da ste podanici nastali iz otpada jednog ponosnog naroda

ilijatoljaga007

bejha, mala zemlja za veliku nuždu, ba🚾🚻🚮
🔚🔜 ¯\_(ツ)_/¯

durmozejnil

Prvo stvarno mi nije jasno zbog čega ministrica Turković traži izjašnjenje od ovog istinskog bh patriote, antigenocidaše i antiUZPovca!? Ja koliko razumijem čovjek je samo rekao da će se u slučaju ponovnog pokušaja urušavanja suvereniteta i teritorijalnog integriteta (od bilo koga) država BiH braniti svim raspoloživim sredstvima!?
I drugo ispravka krivog navoda:
Stvarni prevod izjave "Allahu ekber" (sa kojom muslimani počinju svaki namaz/molitvu) na bosanskom jeziku je "Allah je največi".

Odgovor
ilijatoljaga007

bejha, mala zemlja za veliku nuždu, ba🚾🚻🚮
🔚🔜 ¯\_(ツ)_/¯

Odgovor
DundjerDangubic

Imate haubicu koja dobaci od Buca potoka do Svrakina sela...

np63

Taj balijica iz frankfurta nije nista novo izmislio niti ista novo rekao. On jadnik je bio samo glasniji od svih ostalih. Zato Srbi i hoce da se Mirno razidju svako u svoje . Sreca pa imamo granice.

DundjerDangubic

Jebo te i allah i ekber,idi u Afganistan,pa se raznesi explozivom...Pizdo glupa.

gr

Britanci im omogucili genocid, onda ovi stvorili od toga mit napravili cvijet okaci ga o rever i smatra da moze sebi sve da dozvoli...