Ministri u Vladi RS upoznati s Izvještajem Nezavisne međunarodne komisije

N.N.

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je Vlada Srpske danas primila k znanju Izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. godine.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

E stvarno ovi Bošnjaci pravoslavci na čelu sa Miletom (istina ne svi) em što simpatišu fašiste, genocidaše i naciste (uglavnom velikosrbijanske) evo ga sada dovelo i ugostilo velikoizraelskog fašisti i nacistu i genocidaša!?
Ma nema rekao sam ja čim nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom nakon velikosrbijanske i velikohrvatske agresije na RBiH i nakon genocida i UZPa nad Bošnjacima muslimanima nije barem organizirala nirnberške procese u Beogradu (za Srbiju) i u Zagrebu za Hrvatsku a za BiH u Palama i. u Grudama ( kada već nije ukinula embargo na naoružavanje Armije RBiH ili kada nije vojno intervenisala protiv agresora Srbije i Hrvatske), teško da se ovaj regijon (a posebno BiH) oslobodi velikosrbijanakog i velikohrvatskog fašizma, nacizma, genocidizma i UZPizma i da krene ka svjetlijoj bududčnost (a posebno nakon što je nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom amnestirala i Dejtonskim sporazumom nagradila velikosrbijanske i velikohrvatske fašiste, naciste, genocidaše i UZPovce i njihove simpatizere!?)!?

np63

Očekujem komentare po-turaka........!!!???