Mirko Šarović pozitivan na virus korona

N.N.

ISTOČNO SARAJEVO -Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke, pozitivan je na virus korona.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

osman.blcity

Izvinjajem se na komentaru dolje. Nije Mirkan kriv sto je imao Dodika na glavi pa nije mogo da napravi gradzansku BiH.

osman.blcity

Ako ovaj "mandrkne" jer malo kasni sa izvrsavanjem zadatka uvlacenja RS u gradjansku BiH bice to losa vest za Dodika..............kad su Dodikovce pobedili sarov,oko i dete od 27 godina onda zamislite kakav bi se izborni "cunami" desio SMRADojicicima da su na celu SDS-a i PDP-a bili neki normalni politicari!!!

bojan.blcity

Ako ovaj "mandrkne" bice to losa vest za Dodika..............kad su Dodikovce pobedili sarov,oko i dete od 27 godina onda zamislite kakav bi se izborni "cunami" desio SMRADojicicima da su na celu SDS-a i PDP-a bili neki normalni politicari!!!