Mišić: Sindikat za povećanje plata u javnom i realnom sektoru

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić rekla je da se sindikat zalaže za povećanje plata i da radnici u javnom i realnom sektoru ostanu u Srpskoj, te ukazala da je to moguće ostvariti uz veću vladavinu prava i kvalitetniji ambijent.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Xyz

Gospodjo Misic, da sam na Vasem mjestu, mene bi bio sram. Koliko godina ste na celi Sindikata, a sta ste konkretno napravili? Mogu samo da primjetim da ste razbili Sindikat kako bi poslodavci lakse manipulisali sindikalnom masom. Ponekad se pojavite, a tada me podsjecate na revizorsku komisiju koja iznese misljenje i to je to, a koje niko ni ne procita, a kamo li nesto drugo. Interesuje me samo kad i na koji nacin se vrsi izbor novih predstavnika Sindikata ili je to isti sistem kao i "izbor" predsjednika osnovnih sindikata (mogu slobodno reci - imenovanje od strane poslodovacacini mi se d aje najbitnije da vi imate audi i vozaca kao sluzbeno vozilo, da ubijate poprilicnu platu i druge benifite, a radnici....