Mladi HDZ-a: Atović mora biti smijenjen, retorika sukoba neprihvatljiva

Srna

MOSTAR - Mladi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH poručili su da konzul BiH u Frankfurtu Admir Atović mora biti smijenjen, da je njegova retorika sukoba neprihvatljiva i da mora biti sankcionisana.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Možda je do mene pa ne kontam ali stvarno mi nije jasno zašto ovog dokazanog bh patriotu i antigenocidaša i antiUZPovca napadaju jer kako ja razumijem čovjek je samo prenio da će se u slučaju ugrožavanja njenog suvereniteta i teritorijalnog integriteta država BiH braniti svim raspoloživim sredstvima!?
Ja mogu razumjeti da su se prozvanim osjetili velikosrbijanski i velikohrvatski nacionalisti van BiH kao i domaći simpatizeri genocidaša i simpatizeri UZPovaca ali mi nije jasno zašto se brecaju i ljute bh patriote Dodik i Čović i njihova bh patriotski nastrojena omladina/mladež!?

np63

Taj mali balijica je samo glasno rekao ono sto misle svi muslimani. Vas Hrvate koji niste veliki problem, ce u 2 autobusa spakovati i poslati u Zagreb a tih sto hiljada muslimana su namijenjeni i spremni za Srbe. Znamo mi njih i ne bojimo se...

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Neces ni ti preteci kad do frke dodje djete li ti mrtvo jebem. Sacekaj jos malo, ako Bog da.