Mladić ponovo u sudnici 18. februara

N.N.

HAG - Žalbeno vijeće Mehanizma za međunarodne tribunale zakazalo je novu statusnu konferenciju u postupku protiv bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske (VRS) Ratka Mladića za 18. februar ove godine.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dusko

i steta je velika sto su mnogi prevezeni autobusima za Tuzlu...

Dusko

naser i ostali njemu slicni tzv heroji tj koljaci moraju biti ubijeni.

Banjalucki Papak

Igra je zavrsena, a gospodin Mladic moze samo da prica prazne price. Kao bivseg oficira JNA bila mu je poznata Zenevska konvencija. Medjutim, njegova ideja vodilja je bila mrznja. Za razliku od njega koji u Hague ima hotelski standard, zarobljeni Bosnjaci i Hrvati su bili muceni gotovo svakodnevno. To se nije dogadjalo bez Mladicevog znanja. Da je postedio zarobljenike, danas bi bio cijenjen u svim dijelovima BiH i istican kao primjer. Ali posto je Mladic uvijek bio pun sebe i arogantan, to mu je doslo glave. Niko normalan ne voli zlocince bez obzira kojom su bojom premazani.