Motrimo na osam puta više aviona

Uroš Vukić

SARAJEVO, BANJALUKA - Agencija za pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi BiH (BHANSA) preuzela je kontrolu neba iznad BiH na visinama iznad 10.000 metara, ali i dalje dio neba iznad Unsko-sanskog kantona i malog dijela Republike Srpske ostaće pod kontrolom Hrvatske.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

vasco.garison

Da nema Srba i Hrvata nepismene vehabije nikad ne bi mogli to da rade. Muškarci u suknjama vehabije i zamotane žene sardine nemaju intelekt za nauku već slušaju što im alah koga su oni zamislili kaže. Pored osnovnog neznanja oni za vrijeme letenja aviona moraju na klanjanje na smrdljivim starim kožurinama pa taman sve i jedan avion pao na zemlju.