NS RS: Nema pravnog osnova za izuzimanje zemljišta od RS

Dejan Šajinović

BANJALUKA – Odbor za ustavna pitanja Narodne skupštine Republike Srpske je zatražio od Ustavnog suda BiH da odbije zahtjeve Kluba Bošnjaka za ocjenu ustavnosti Zakona o šumama i odredbi Zakona o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srpske kao neosnovane, zaključeno je danas na sjednici Odbora.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

cdf13574

Sustinski, radi se o jos jednom pokusaju prenosenja nadleznosti, to jest namjere da se postojanje Republike Srpske prvo svede na cistu formalnost, a onda da se ista kao takva ukine.
Sa druge strane, dok se to ne desi, i beumna vlast Srpske, kao i jos beumnija vlast BiH nastoji da na svaki nacin pokrade ovu prokletu zemlju do kraja.
Na kraju, uvijek su gradjani ti koji gube.

Odgovor
ilijatoljaga007

Čitam u avazu posle trista hiljada silovanih smrdljivih balinkura koje su SRBI quzzili u gradžanskom ratu sada se iz mahale stidljivo javljaju i krezavi balijaći kojih je mnogo veći broj i kletu se da su i njiha SRBI ¡ebavali.. napačeni sadakly bošnja vazda donji, ba
Đoni jesul i tebe sustigli negde u šumarku iza kuće ti¿

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ KLetu se velis,a?🤣🤣🤣
E mater ti Ilija nepismenu kurcem u supak iznabadam!
U skolu marvo sitnozuba, u skolu a ne da ovdje prosipas svoje pedofilske fazone smradu neslani. Mrs!

John doe

malo ste se zajebali,slagali su vas,ne postoji hijerarhijski nivo izmedju entiteta fbih i genocidnog entiteta rs i entiteti nikako ne mogu biti na nivou drzave