Odbačen Inckov zahtjev: Visoki predstavnik ne može biti nadređen RS

Srna

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske odbacila je večeras zahtjev visokog predstavnika i dala podršku odlukama koje je donio Odbor za obilježavanje 25 godina postojanja i rada Narodne skupštine Republike Srpske 1991-2016.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nmfjhgtmaagmydrkwn

Kada je visoki predsavnik smijenjivao SDSovce, onda je to bilo prihvatljivo da bude nadredjen.
Sada, kada je potrebno da se skrene paznja od kriminalnih radnji vlasti, te da se odigra jos jedna uloga u devastiranju Srpske, sada se i visoki predstavnik proglasava za nenadleznog.

Butros

Taj tipus je prihvacen od onoga ko je naucio da njime vladaju tudji gospodari, tacnije potomci poturica tkz, bosnijaci (boshnjacki pravoslavci)

nmfjhgtmaagmydrkwn

Pa kako sada to odjednom?
Pa kako je onda donio odluku da otme Brcko Republici Srpskoj, a Burle je tada dao lazno obecanje, da ce dati ostavku, ukoliko se to desi?
Zasto tada niste reagovali korumpirana bagro???