"Na dnevnom redu nije otcjepljenje već vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj"

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Ustav BiH jasno precizirao nadležnosti i da otcjepljenje nije na dnevnom redu već vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

brnjo ragibe, samo ti hoću dočarat jer si šmugno daleko, kako smo štrcali proljevom posle hladne prasetine po slavnoj vam dvæsosmoj
eno još vas vozaju šleperima a ti samo budi daleko, ba
izaserem ti se plisnivoj materešini u šâmiju, bolan bio Taj rad.. šupičkumaternu, ščuo

ilijatoljaga007

tako je Predsedniče večne neuništive REPUBLIKE SRPSKE diko naša‼️
ne mogu se otet utisku da če Živkan Novu Godinu u trezoru predeverat Taj rad

durmozejnil

Milo, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša Rjadovana Karadžića, prije svega mani se EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca mađarskog Ormana i slovenačke Tranše jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanskokatolički fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

Odgovor
ilijatoljaga007

⚢durmo 👨‍❤️‍💋‍👨 ⚣bojan se quze u 🔅šupčinu☪︎