Narodna skupština RS usvojila set zakona o povećanju plata u prosvjeti i kulturi

Srna

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske usvojila je po hitnom postupku zakone o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima, o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda i o platama zaposlenih u oblasti kulture Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica.

moj Vladimire ni bosanski jezik neće da uće

Starcevica.

tako je vladimire i meni kao povratniku su digli samo tlak al ja sam otišo u ovce i bavim se ovcama i dobro mi je , a jebiga niko nemere svima nam ugoditi , ni sam Allah DŽ.Š. nam nemere ugodit

Vladimir.e421

Normalno, neće dići plate onim kojim treba. Prosveta je jedna od najgorih grana, kulturu da i ne spominjem. Prosveta je leglo najvećih neradnika u RS.

Odgovor
Starcevica.

ni sam Allah DŽ.Š. nam nemere ugodit

Odgovor
Starcevica.

Vlado sunce tako je , treba svi da se obrazujemo u eu a ovi u eres ni bosanski jezik neće da uće