Nema nove vlasti u BiH, nema kandidature za EU

Dejan Šajinović

BRISEL, SARAJEVO - Bez formiranja novih vlasti na nivou BiH, zemlja neće moći dobiti kandidatski status za članstvo u EU, potvrđeno je "Nezavisnim".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Sale

Bez formiranja novih vlasti na nivou dejtonske unije FBiH i RS (na teritoriji bivše Brozove veštačke komunističke genocidne tvorevine S.R. BiH), zemlja neće moći dobiti kandidatski status za članstvo u EU. Tačno. To je zato što se Bakir-u IzzetBey-u i turskom lobiju u Sarajevu ni ne žuri u nekakvu EU. Oni se nadaju da prvo proteraju sve Hrvate i Srbe i naprave islamsku džamahiriju pre nego što se učlane u demokratske asocijacije kao EU. U suprotnom sledi hitan raspad dejtonske unije. Jer kada se jednom uđe u EU onda nema ratovanja, nego se politički odnosi rešavaju mirnim demokratskim putem - referendumom. Protivnike EU tražite zato među islamistima u Sarajevu.