Nepoznata sudbina 6.586 nestalih u BiH: Svijeća i cvijeće na praznom grobu

Dragan Sladojević

BANJALUKA, SARAJEVO - Moj otac Božo Mandić (1928) nestao je 22. juna 1992. godine u Nedžarićima, u sarajevskoj opštini Novi grad, i još nije pronađen. Nakon što mi je majka umrla, podigao sam im zajedno spomenik. Odem na groblje, zapalim svijeće, donosim cvijeće, znajući da od mog oca nema nijedna kost na tom mjestu. To je jako veliki teret.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dragan V.

...i sve tako dalje do slijedeceg rata..moji nisu nasli ni nestale iz II Sv. Rata...nisu jos izvadjeni iz poznatih jama,,i poznatih stratista...takva je Bosna uvijek bila i ostace...neka im je laka zemlja..