Nešić: Razgovori s opozicijom o mogućoj novoj skupštinskoj većini

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izjavio je danas da će ova stranka razgovarati sa "svojim saradnicima" iz opozicije radi sagledavanja mogućnosti za formiranje nove skupštinske većine na nivou Republike Srpske i BiH.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

osman.blcity

Sto prije nisi bio sa nama , tj sa SDS i sa PDP a kad si zasro ti ces neke promejene napravit ma mrssss. Neces ti to ni moc. Ako slucajno uspijes u nasim si rukama.

osman.blcity

Demografske promjene, pa Nesicu hoces ih jebavat i djecu pravit?

bojan.blcity

Busi SMRADojicice ahahahah,busi SMRADojicice ahahaha,busi ahahaha,busi ahahaha...........busi

Odgovor
osman.blcity

On sigurno jos busi a ti i ja smo svoje davno zavrsili i davno smo izbuseni sad samo cekamo puta.

bojan.blcity

Koja to "INTELEKTUALNA GROMADA" koja potice iz ugledne BL porodice (Igororvi roditelji su bivsi prosvetni radnici) dozvoli da ga pred celom Republikom Srpskom (roditeljima,kumovima,suprugom i decom,komsijama) na konferenciji za novinare ponizi,osramoti i smeni Bakinacko-Mrcaevacki "intelektualac"...................................

np63

Samo intelektualno-mentalne nule, koje su uspjele izaci iz Jagomira mogu koristiti ovaj besplatan prostor da ovakvim izrazavanjem pokusaju sebe dusevno nahraniti, a da im pri tome novcanik ostane isto pun ili prazan.
Gosp. Igor Radojcic je intelektualna gromada, porodicno ostvaren, skromnog imovinskog stanja a uz to nije seljak nego je od glave do pete urban. Svjestan sam da me ovi koji se ovako izrazavaju nisu razumjeli....

Odgovor
bojan.blcity

Skromnog imovinskog stanja..............ako taj intelektualac nije znao da sebi stekne bogatstvo kako ce ga danas-sutra obezbediti gradjanima BL i Republike Srpske......pre bi rekli da je Igor sonja i nesposobnjakovic.......

Odgovor
osman.blcity

A da li ce Drasko kao bogatas dati sirotinji?

bojan.blcity

Busi SMRADojicice ahahahah,busi SMRADojicice ahahaha,busi ahahaha,busi ahahaha...........busi

bojan.blcity

Igor SMRADojicic se "dostojanstveno" razboleo i jos uvek nije komentarisao svoj poraz na izborima od Stanivukovica a ni sramotu i ponizenje koje mu je priredio Dodik pred celom Republikom Srpskom kada ga je smenio na konferenciji za novinare........Igy vise nesme ni da "cvrkuce" na drustvenim mrezama..............e to se zove dostojanstvo!!!

np63

Vjerujem da ce put kojim gosp. Nesic ide ostati neravan i strm, posto nije uspio da ga izravna i asfaltira zbog iznenadne bolesti koja ga je radi dobrobiti Republike Srpske motivisala da podnese ostavku na funkciju koju je sa toliko uspjeha i licne koristi obavljao.