Nešić odbio dati izjavu MUP-u RS

Uroš Vukić

BANJALUKA - Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i bivši direktor JP "Putevi Republike Srpske", odazvao se pozivu MUP-a Republike Srpske, međutim odbio je dati izjavu u vezi s krivičnim djelima za koja ga terete, a to su zloupotreba službenog položaja i neizvršenje sudske odluke.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Tuzioci,jedite govna,a puna usta svih,kao ,tuzilastvo,pravosudje su 100% nezavisni,sto ga odmah ne optuziste...

np63

Svako je nevin dok ne bude presudjen za kriminal, a uvijek je dobro vrijeme da se reaguje kad je kriminal u pitanju. Vjerujem da ce gosp. Nesic svojim doprinosom ( izjavom)otkloniti sve nejasnoce oko ove novonastale situacije

dedarajko

Podnesen izvještaj 12.10.2018. a baš danas se sjetili da ga ispitaju, tri dana nakon što je napustio koaliciju sa SNSDom. Nešić jeste kriminalac velikog kalibra i mjesto mu je iza rešetaka, ali ovo što radi SNSD nema nigdje. Dok su kriminalci s njima u talu zaštićeni su kao beli medvedi, čim dignu glas odmah ih hapse.

Odgovor
np63

Dedarajko on nije napustio koaliciju. Nijedan njegov nosilac funkcije nije podnio ostavku osim njega. Kao sto si procitao on je rekao da podnosi ostavku iz zdravstvenih razloga a ne zbog odlaska u opoziciju. Zato je poziv koji je on dobio dobar kako bi on javnosti mogao objasniti novonastalu situaciju.