Netanjahu zahvalio Dodiku: Duboko cijenimo čin solidarnosti

Srna

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu zahvalio je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na nedvosmislenoj podršci Izraelu izraženoj postavljenjem izraelske zastave na Palati Republike u Banjaluci.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Opsada herojske, antifašističke, antinacističke i antigenocidaške Gaze od strane velikoizraelskog fašističkonacističkogenocidaškog agresora i okupatora (trenutno na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Natanjahuom, Jevrejom) uveliko podsjeća na proteklu opsadu herojskogantifašističkog, antinacističkog i antigenocidaškog Sarajeva od strane velikosrbijanskog fašističkonacističkogenocidaškog agresora i okupatora (tada na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Miloševićem, Srbinom pravoslavcem) nažalost kod nas još i podržanog od domaćih izdajnika/uglavnom Bošnjaka pravoslavaca (tada na čelu sa fašistom, nacistom i genocidašem Karadžićem, Crnogorcom pravoslavcom)!?
Tako da me ne čudi iskazana podrška domaćih bh simpatizera fašiste, naciste i genocidaša Karadžića velikoizraelskom fašističkonacističkogenocidaškom agresoru i okupatoru države Palestine!?

J-lukic

Ma, iskreno, ne kužim.
Neki dan Izrael priznao Kosovo, Srbima bolnu temu, dakle, antisrbin.
Ovih dana, i ne samo ovih dana, Izrael svim sredstvima tuče po Palestincima, djeci, ženama....Čudno, svijet podržava Izrael, kao, ima se pravo braniti.
Ja očekivala da će sada NATO odmah reagirati, bombardirati Izrael radi zločina na civilima.
Uglavnom, i ove naše balkanske zemlje trebaju imati muda i stranim hohštapler ima kao Inzko, Merkel, Beiden.....glasno i jasno reći ODJEBITE

Butros

Izralov narod, kao i Srbi, zna kako se zmija ubija.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Taj nosati narod ti je priznao nezavisno Kosovo smrade sugavi. Istovarim im se u sred Yad Vashema,mrs!

toljagaragibova666

SIEG HEIL i poserem vam se na aust govna semitska.

Miki.cc28

To je nepromišljen čin i ne slažem se sa tim.