"Nikakve prijetnje sankcijama neće spriječiti Dodika u očuvanju Srpske"

Srna

BANJALUKA - Izjava Mirka Šarovića da su Milorad Dodik i SNSD najveća prijetnja po mir i stabilnost u BiH i Fahrudina Radončića da je potrebno uvesti sankcije Dodiku i svim ljudima koji prate njegovu politiku u SNSD-u, pokazuju da je to jedna uigrana politička kombinacija prizivanja međunarodne intervencije prema ljudima koji vode Srpsku i predstavljaju većinsku volju njenih građana i naroda, izjavio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Rašo, mladi propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bosanskog izdajnika Sratka Mladića, pamet u glavu jer bi mogao lahko krivično odgovarati zbog protustavne izjave da je bh entitet Republika srpska samo srpski entitet a ne i entitet bošnjačkog i entitet hrvatskog naroda kao i entitet ostalih!?