Non paperi o podjeli BiH postoje još od Dejtona

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Proteklih mjeseci u BiH i regionu pojavilo se više dokumenata u kojima se govori o promjenama granica na Balkanu, a najviše je u fokusu bila Bosna i Hercegovina.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vucic

NON PAPERI O PODJELI BIH MOGU BITI I POČECI JAČE DESTABILIZACIJE REGIONA OD STRANE SATANISTA KOJI ZNAJU DA SE SRBI NEĆE ODREĆI REPUBLIKE SRPSKE A MUSLIMANI HOĆE ZA SEBE SVU BIH ! NA TO TREBA OBRATITI PAŽNJU ! SLIČNU DESTABILIZACIJU SATANISTI RADE I U UKRAJINI KOJE JE TAKOĐE LAKO NAVUĆI KAO I MUSLIMANE , SATANISTI SU I KORONU NAPRAVILI A ONDA ZAPRIJETILI DA SVI MORAJU POŠTIVATI ŠTO SE KAŽE.......

Odgovor
ragibtoljaga666

S kim se ti raspravljas, jebo ti svoju mater na umoru?

Vucic

Kad tad razlaz mora biti, što prije to bolje, da bude pravedan razlaz , to pokazuju svi događaji u budućnosti a to pokazuje i sva priča tzv Bošnjaka od devedesetih do dana današnjeg a biće i dalje . Nikada ne treba nasjedati na njihovo lažno prijateljstvo jer ko to uradi ostaće bez glave na ramenima. Mislim na Republiku Srpsku, ako se se Srbi odreknu RS samoinicijativno ili nesvjesno za jedno veliko lažno ništa , neznanjem piše im se samo i jedino SMRT ! Isto što nam se zadnji put pisalo i devedesetih kad su krenuli na nas i kad smo bili u okruženju, pa nisu nas valjda sabijanjem u obruč htjeli da nas nahrane i napoje već da nas pobiju što su negdje uspjeli gdje su bili u većini a sve golim rukama valjda su bili kao Herkules, Banja Luka je odmah na početku bila glavi cilj Alije mladog muslimana ali se dobro zajebo i crko ko pas. Nasjeo je na priče stranaca a i sam je želio što više srpske krvi i na kraju je završio kao psina što mu i dolikuje, isukao se kao krmeći i otišao na crvenom ćilimu alahu vidjeći da je pojeo veliko govno ali kako on kaže to za islam za muslimane voli allah i znajući da će nakon sebe uvijek imati nekoga ko će biti spreman na isto što je i sam gownar Alija radio.

Odgovor
ragibtoljaga666

Istovarim ti se filozofe na grobove roditelja i predaka, onako opusteno. Jebem ti post i krsnu slavu djikane!