Novac zarađen švercom droge peru kroz nekretnine

Dragan Sladojević

BANJALUKA, SARAJEVO - Šverceri droge imaju dobro izgrađenu infrastrukturu u smislu organizovanja transporta, distribucije i prodaje te pranja novca, koji najčešće investiraju u nekretnine u BiH i regionu.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

perobabiic2021

Čudni su kriteriji islamske vjerske zajednice i hrv RKT Crkve , gdje koljači i pedofili postaju sveci. Jedni od njih je i glavni hr- muslimanski sveci pedofil Muhamed kao i Franjo i Alija. U borbi za nazovi svoje države čitaj za pare, žrtvovali su sav svoj naord , porazili ga i pobili . Danas se jasno vidi šta smo dobili a neki su odmah znali šta će biti. Surovo su progonili svoje neistomišljenike kojih na njihovu sreću nije ni bilo osim jednog, dvojice. Njihova parola prema drugim narodima je bila :"Jedne spali, druge različitim kaznama kazni, treće liši zemlje, a njihove domove i sva njihova imanja sakupiti i dati borcima armiije biH . Zarobljenicima odrezati jezik u grlu njihovom. I sasvim iskoreni tu prokletu vjeru". Alija i Tudžan su bili kao klasični srednjevjekovni vladari koji ničim nije zaslužio da bude proglašeni svecima iliti idolima , budući da su cijeli jebeni život od 1991 do 1995 godine ratovali, ubijali ljude druge vjere , boreći se za vlast i teritorij. Budući se hrv RKTC i IVZ osnovale ponovo kao privatne vjere i da se dinastija učvrstila, oni je proglašen svecem i idolima prije početka rata jer su nagovještavali da će ratovati ali nisu znali da će ispušiti jer su se nadali u pomoć nato pakta koji bi sve Srbe a i druge narode koje Alija i Tuđman nisu voljeli a posebno Srbe pobio umjesto njihovih tkzv vojski. Međutim natou je bilo potrebno samo da ljudi ginu da bi sam nato ušao u teritorij , lagano ga okupirao vojno i ekonomski ne dozvoljvajući nikakav razvoj tih teritorija već samo odlazak stanovništva u druge zemlje. Unutar stanovništva koje su kontrolisali Aljo i Tudžo nije bio potreban nikakav dogovor jer su isti ušli u srca svih koji su ih obožavali i pao je dogovor unutar vladarske porodice da se svi vladari proglase svecima i idolima. Alijinom sinu Bakiru prvovenčanom krunu je ostavio Alija i Bosnu u amanet Turskoj, očekujući da će on i narod postati pravi Turci što skoro i jesu. Bosna i Hrvatska su postale kraljevine gdje je život sav u zlatu, Alija i Franjo su nakon smrti proglašen svecima i idolima dok se još čeka da se kardinal Stepinac koji se zajedno sa Srbima borio protiv austrougara proglasi svecem!

perobabic2021

Čudni su kriteriji SPC, gdje koljači i pedofili postaju sveci. Jedan od njih je i prvi srpski "SVETAC"- Sveti Stefan Nemanja (1113./1114.-1199.) koji je kao rodonačelnik dinastije Nemanjića postao veliki župan Raške, te je kršten po obredu Rimske crkve u Duklji. U borbi za raško prijestolje Nemanja je u bitki kod Pantina porazio i ubio rođenog brata Tihomira. Surovo je progonio bogumile i počinio nad njima pravi genocid, a o tome piše i njegov sin Stefan Prvovenčani:"Jedne spali, druge različitim kaznama kazni, treće liši zemlje, a njihove domove i sva njihova imanja sakupivši razdade ih leproznim i ubogim. A učitelju i načelniku njihovom odreza jezik u grlu njegovom. I sasvim iskoreni tu prokletu veru". Stefan Nemanja je bio klasični srednjevjekovni vladar koji ničim nije zaslužio da bude proglašen svecem, budući je cijeli život ratovao, ubijao ljude, boreći se za vlast i teritorij. Budući se Srpska crkva osnovala kao privatna crkva Nemanjića i da se dinastija učvrstila, on je proglašen svecem godinu dana poslije smrti, bez ikakvog provjeravanja, moralnosti i duhovnosti iz njegovog života. Jednostavno je pao dogovor unutar vladarske porodice da se svi ladari Nemanjića proglase svecima. Njegovom sinu Stefanu prvovenčanom krunu je 1217.. poslao papa Honorije III, očekujući da će on i narod prijeći na katoličanstvo, no Stefan je to izbjegao, Raška je (svejedno) uzdignuta na status kraljevine, a on je nakon smrti proglašen svetiteljem.

bubaloragib

Misli li se tu na Milana Radovića iz SDSa koji sa Malčom mudžahedinom gradi zgrade po Sarajevu?

perobabiic2021

Naser Orić je glavni švercer droge koji putem SDS- a i PDP- a podaničkih Bakirovih stranaka koje su dobile zadatak da napadaju POLICIJU RS i što isti rade jer MUP RS ne dozvoljava Naseru da preko SDSa i PDPa prenosi drogu preko Republike Srpske u EU a veliki dio i u RS !

perobabiic2021

Reakcija / Turska državna TV: Bošnjaci su Poturčeni Srbi sa Balkana
Naser Orić silovao Bošnjakinje iz Srebrenice!

Ratni komandant 28. divizije Armije BiH Naser Orić, za vreme svoje strahovlade u Srebrenici, počinio je brojna zverstva, ne samo nad zarobljenim srpskim civilima i vojnicima, već i prema Bošnjacima u ovom gradiću.


U pisanim svedočanstvima Bošnjaka iz Srebrenice navodi se, tvrdi “Pres RS”, niz primera Orićeve bestijalnosti prema sunarodnicima - od toga da je u zaštićenoj enklavi UN razvio švercerski biznis do brojnih ubistava nepodobnih Bošnjaka i silovanja bošnjačkih žena.

U svedočenju koje je Šaha Čohadarević i Konjević Polja dala vojnim istražnim organima Armije BiH u Tuzli 1995, nakon što je Vojska Republike Srpske oslobodila Srebrenicu, navodi se da je Orić bio "glavna ličnost po svim pitanjima u tom gradu".

"Naser Orić bio je poznat po tome što je odvodio devojke i žene iz Srebrenice po svom izboru i neke od njih silovao. Znam za slučaj jedne lepe devojke po imenu Zlata, iz Kamenice kod Zvornika, koju je Naser silovao", navela je Čohadarevićeva, prenosi “Pres”.

U, kako se navodi, strogo poverljivom dokumentu Uprave službe vojne bezbednosti pri Generalštabu tzv. Armije BiH, sa potpisom generala Jusufa Jašarevića, takođe se navode Orićeve kriminalne aktivnosti.

"Prema svedočenju Huse Salihovića i Fahrudina Alića, Orić je silovao izvesnu devojku Beharu, kćerku Rifata iz Boljevice, a takođe je planirao ubistvo Ibrana Mustafića", naveo je Jašarević.

On je u ovom dokumentu naveo da je Orić u svom stanu u Tuzli 1995. imao oko tri kilograma zlata i 500.000 nemačkih maraka.

Direkcija za koordinaciju policijskih tela BiH saopštila je juče da je beogradska kancelarija Interpola dostavila svim članicama Interpola međunarodne poternice s ciljem hapšenja i ekstradicije Nasera Orića i Hakije Meholjića.

Tekbir upotrebljavaju islamski radikalisti i teroristi gdje ga koriste kao bojni krik prilikom izvršavanja ekstremističkih i terorističkih ciljeva što u nemuslimanskom svijetu, pogotovo u zapadnim zemljama, stvara tačnu predodžbu o muslimanima.

HRVATI SU ĐUBRAD, STOKA I IZDAJNICI: Pavelićeva žena je baš MRZELA svoj narod!Pavelić je bio kod ovih Marinih reči prisutan, ali nije ni jednom rečju ni pokušao protivrečiti svojoj ženi

perobabic2021

Rumunjski povjesničar KONRAD BERCOCICI je izjavio:"Srbi su nacionalisti, megalomani, bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijelog svijeta, sa Srbima je nemoguće razgovarati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti, jer respektiraju samo silu"! Grčki pisac NIKITA AKONIMAT, koji je dugo vremena posvetio proučavanju Srba, zapisao je;"Srbi su uvijek spremni počiniti svake zločine, sa svrhom da zadrže vlast, kao i spremnost na pljačku i laž, a kao šovinistima, nema im para u svijetu"!

Odgovor
bubaloragib

Jebo ti on mater poturico koji se lažno predstavljaš!