Novalićev kabinet reagovao na snimak koji je nasmijao javnost

N.N.

SARAJEVO - Iz kabineta premijera Federacije Bosne i Hercegovine Fadila Novalića reagovali su na snimak koji je plasiran nakon današnje pres-konferencije Vlade FBiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Astra

Ma da, napad je najbolja odbrana... Pa da je stavio nekad masku, ne bi mu ni sada bio problem, a ne treba biti akademik nauka za to. Sve mi se čini da je u pravu u vezi smanjenja plata, i u vezi toga da prvo njegova treba biti smanjena. Kakvi su nam političari, dobra nam je država...

Odgovor
John doe

a vidi budala da ju je samo formalno postavljao radi snimka..kaci je za kragnu samo da bi mu stajala za vrijeme intervjua