OEBS osudio Izetbegovićevu izjavu: Ugrožava svrsishodan napredak

Srna

SARAJEVO - Misija OEBS-a u BiH smatra da svrsishodan napredak BiH ugrožava uvredljiva retorika, poput tvrdnje lidera SDA Bakira Izetbegovića da je srpski narod loš, kao i druge nedavne izjave zvaničnika, te neodgovorno djelovanje.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dobronamjeran

Čini mi se da svako tumači izjave OEBS-a kako želi da ih čuje isto je to kao što se kod nas u BiH tumače Zakoni kako kome odgovara a ne na način kako je Zakon definisao odredjenu stvar. OEBS je uopšteno dao izjavu ne imenujući nikog upravo iz razloga što je takva izjava došla s Bošnjačke strane. Da je koji slučajem došla sa strane srpskog Naroda to bi se digla ogromna prašina. OEBS i jeste tu da podržava Bošnjačku stranu a ne da sprovodi Deytonski sporazum. OEBS je pristrasan i svjesno derogira Deytonski sporazum na štetu Srpskog i Hrvatskog se tome i ne čudim obzirom da oni sprovode dvostruke standarde i dobro pamte ko je kroz vijekove bio protiv osvajača a ko im se odmah priklanjao. Pogledajte odakle su dolazili Visoki prestavnici i kako su se ponašali?Mnogima su djedovi, prandjedovi i čukundjedovi ostavili kosti na ovom prostoru.

np63

Једини лијек је да се подијелимо, тада би се Бакир и његови забавили о себи, а ова лицемјерна саопштења након двадесет и пет година подршке коју су му давали дјелују шупље и неискрено.

KakimTebeLaznjaka

Niste ga morali osuđivati jer je to lažno osuđivanje. Da je Dodik tako nešto izjavio čekao bi ga Haška ili muslimanska tamnica! Fuj smradovi pogani!

Odgovor
DundjerDangubic

Sta se ti javljas ,jedno od prasadi Biserke Turkovic,Bakir jeste zakrzljalo kezme,ali i Dodo je uhranjena krmcina,tako da i ti i njih dvojica mozete zajedno.