Odzvonilo duplim platama iz državnih jasli

Uroš Vukić

BANJALUKA - Stručna radna grupa izradila je novi zakon o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, a jedna od najznačajnijih novina mogla bi biti da ista osoba ne može po dva osnova primati platu ili naknadu iz budžeta Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Zaista su ovi nasi politicati mnogo pametni,dodje im iz dupeta u glavu nakon deset godina.

slavko619

ja bolesti u ovoj nedodjiji, ovdje nema ni "D" od drzave

Struka001

A mi dosad živjeli bez zakona? I sada će se nešto promijeniti? Nema ništa od toga jer je ovdje na snazi "Zakon ličnog interesa". Tako da tu erodira i društvo i zajednica i porodica. A kad se ti temelji uruše, neće biti moguće sprovoditi "Zakon ličnog interesa". Živjela introvertnost i sebičnost. To će nas spasiti! Fuuuuuuj. Licemjeri gadite se narodu, shvatite.

Gog

Kako duple plate. Ne rade ni na jednom mjestu kako treba.
Narod skuplja po kontejnerima hranu, a ovi se baskare na dvije stolice.

Lako je politicarima u BiH oni svoje narode hrane mrznjom prema drugome i to fino prolazi , ako se pogledaju i diskusije onda nema dileme.