Okolić: Odluka o odobravanju nošenja brade imaće velike posljedice za OS BiH

Srna

BEOGRAD - Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Mirko Okolić ocijenio je da će odluka Ustavnog suda BiH, kojom se praktično odobrava nošenje brada u vojsci, imati velike posljedice po Oružane snage BiH, jer se način njihovog funkcionisanja mijenja političkim odlukama.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Jos 5 dana i nema vise osabihaaaaaa
Game over turčadijo

durmozejnil

Okolišu, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, prije svega vjeruj mi da se u javnosti primjeti da je i tebe antinacista gdin Incko svojim antigenocidaškim Zakonom malkice zaista civilizirao tako da bi za tvoje potpuno civilizacijsko ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš i veoma štetne SANUovskogebelsovskonačertanijske propagande.

Odgovor
J-lukic

Durmo majmune i krme prljavo, nekti ga mama i nena popuše

Odgovor
toljagaragibova666

Gospodjo Lukic na kurac vas nabijem krasni pa pjevajte borbene iz Like i Korduna. Ojhaaa!🤣🤣🤣

J-lukic

Vojsku tzv tvorevine bih treba ukinuti. Džaba troše pare. Čemu služe? Dakle, neki političari su već rekli, ako dođe do sukoba sa Srbijom, Srbi sigurno idu na stranu Srbije. Ako dođe do sukoba sa Hrvatskom, Hrvati bježe na stranu Hrvatske. Možemo baljezgati štogod hoćemo. To je realnost

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Gospodjo LUKIC jel da je OK da vas penetriram u zutaru? Poslije cu vam dopustiti da mi ga oblajvate da mu se glavic sija ko SS sljem na mjesecini.

Odgovor
Radis12

hoces reći kao picic podrinjske turkinje kad naiđe VRS

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️ Tako je vlahu jebem ti dete u detetu onako opusteno.

Radis12

Jos 6 dana i to više neće biti problem Republike Srpske.
A bosanski Kurdi ako žele mogu svoju vojsku na svojoj teritoriji da obuku i u afganistanske nacionalne odore