"Oni koji traže vanredne izbore ili nisu pročitali Ustav, ili ne znaju gdje žive"

N.N.

BANJALUKA - Član Interresorne radne grupe za izmjenu Izbornog zakona BiH iz SNSD-a Snježana Novaković Bursać ocijenila je da stranke koje imaju svoje predstavnike u ovoj grupi, a koje se predstavljaju, uslovno rečeno, kao građanske, izlaze sa velikim brojem nerealnih ideja i prijedloga, što uveliko usporava i otežava rad grupe.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

uiw84610

Nakaze iz SNSD ocigledno zive u neko imaginarnom svijetu, u kome su posteni gradjani samo drugorazredni robovi koji sluze da placaju takse i poreze za lagodan zivot BUrlinih podrepasha, negirajuci sva njihova ljudska prava.
Izbori se odrzavaju onda kada to gradjani odluce, jer samo gradjani odlucuju o svemu i uvijek.
Politicari sluze da rade u interesu gradjana i na nacin kako to gradjani ocekuju i traze.
Ukoliko to nije tako, gradjani uvijek imaju pravo da ih smijene istog trenutka, kao i da traze odrzavanje izbora odmah.