Oružane snage BiH primaju 600 vojnika

N.N.

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane BiH je 15. maja ove godine, u skladu sa planskom popunom personala Oružanih snaga BiH, raspisalo oglas za popunu 600 upražnjenih formacijskih mjesta u Oružanim snagama BiH u početnom činu vojnika.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Dodik pojacava vojsku tzv BiH i NATO reforme......

bojan.blcity

Nije toliko problem sto Dodik i SNSD-ci podrzavaju ustase i odrzavanje mise u Sarajevu........problem je veci sto se ove godine i u Banjaluci i u jos nekim gradovima Republike Srpske odrzavala misa za ustaske zlocince i koljace a da to vlast u Republici Srpskoj nije ni zabranila a ni osudila,SRAMOTA.