PIC odbacuje zaključke Narodne skupštine RS, Rusija protiv

M.B.

BANJALUKA - Ambasadori zemalja članica Upravnog odbora Savjeta za provođenje mira (PIC) odbacili su zaključke Narodne skupštine RS, od 11. novembra ove godine, jer se zasnivaju na, kako kažu, pogrešnom tumačenju Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ZlatnaKasika

PIC je potpuno nebitan šta kaže . I deklaracija nije donesena zbog Pike.

Aco.bc33

Sve sto srpski narod u BiH želi je ujedinjenje RS sa Srbijom da bi na taj način našli pravdu i blagostanje koje ne mogu da nadju u BiH.

Odgovor
ZlatnaKasika

To će biti bez obzira na sve pritiske. Za nepuno vremena kad amerika i EU budu molile ...............

Aco.bc33

Ovo sve izgleda kao situacija sa Austrougarskom. Koordinirano maltretiranje jedne cijele nacije sa ciljem da se njeni članovi natjeraju na iseljenje sa prostora BiH.

Aco.bc33

Nad ovim se treba zamisliti. Da li medjunarodna zajednica vrsi nasilje nad cijelim jednim narodom? Srbe u BiH pljačkaju (RS potražuje ukradeni novac od FBiH i ne može da ga dobije nazad), zatvaraju selektivno u zatvore (za zločine koje su činili i drugi ali oni ne idu u zatvore) i ne daju im da ostvare svoje pravo na demokratsko predstavljanje (federalni političari već godinu dana blokiraju formiranje vlasti na nivou BiH jer je SNSD pobjedio u RS).

Odgovor
ZlatnaKasika

Neće zlo još dugo trajati. SDASDS PDP će otići sa natom u moždanu smrt. Ne brini se. Važno je da je Rusija za nas a sve ostalo je nebitno jer znalo se sve to unaprijed da amerika želi mir drugačije bi postupila ali uvijek ima svojih pudlica koje ona pusti niz vodu kao svako gofno. Tako će biti i idući put.

JesiLiVukotaJesiLiPapak

Bar neke koristi sad ce imati poslanici wc papira da sa ovom deklaracijom brisu dupe do februara haha

Odgovor
ZlatnaKasika

mrš balijo

TheDrzavniCinovnik

Dzaba im ove deklaracije ...... SNSD-ci nikada nece moci izbrisati ovu izdaju i sramotu.

Odgovor
JesiLiVukotaJesiLiPapak

Mogu je brisati dok su vlast ali dobro kazes istorija je majka mudrosti zavrsice ko Sloba Milosevic Morales i svi diktatori

Odgovor
ZlatnaKasika

Vas dva balijandera ste kao Dodikovi portparoli a to znači da vas je priveo dobrom magarcu!

TheDrzavniCinovnik

Najveci IZDAJNICI u istoriji srpskog naroda SNSD-ci i Milorad Dodik uz pomoc Borisa Tadica uhapsise i isporucise Srpskog HEROJA Ratka Mladica u Hag i ta njihova sramota i izdaja ce ostati upisana u istoriji za vjeke vjekova.......................da nasa djeca,unuci,praunuci to u skolama uce.

Odgovor
ZlatnaKasika

Tebe je balijanderu dobro opalio Dodikov magarac zato si njegov glasnogovornik.