Pacijenti u bolničkim posteljama ostaju bez prava glasa

Dragan Sladojević

BANJALUKA, PRIJEDOR, TUZLA - Iako je do lokalnih izbora u BiH ostalo još svega 12 dana, zasad sve ukazuje na to da građani koji 15. novembra budu u bolničkim posteljama neće ni moći glasati, jer su posjete većini zdravstvenih ustanova zabranjene.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nikodim.bogalj

KAŽNJAVANJE VOĐA Draga serbska deco, danas bre pričamo kako završavaju serbski kraljevi, presednici i ostala rukovodna bagra. Eto ko zna kako okonča svoj život i priklučenije kralj Aleksandar u taj Marsej? ...Moja baba Milenija kaže da je skiknuo od atentator. .. Bravo, Jebalijana, nagradiće tebe, bre, tvoj učitelj u četir oka , možda i samo u dva jer ćeš ti žmuriti od strast i sreću kad te budem nagrađivo. A kako bre okonča svoje naš Draža, zvani Mrtva Straža? Od Srbi svoji, srbi, bre srbčići. Što ne ubismo – to drugima predadosmo: Slobu Miloševića, Mladića Sratka, smešnog Dabića... Učitelj, bre, pa zašto to sve učinismo sas svoji ljudi?... Radivoje, janje moje, ličiš na svog učitelja , bre, a i mamu sam ti dobro... kako da kažem - poznavo, hehe. Zato, more, što smo ih sve kažnjavali. Čuj, zašto? Pa samo u mozak jebani mogu se pri'vatit da budu vođe ovog ludog naroda. Zato su krivi, zato ih treba ucmekati. Vi samo vredno učite pa kad odrastete, da i vi s božjom pomoći smaknete bar po jednog