BiH

Pavić: Ograđujemo se od letaka

Pavić: Ograđujemo se od letaka
Pavić: Ograđujemo se od letaka
Srna

PRIJEDOR - Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Dalibor Pavić izjavio je danas da je očigledno da iza letaka u Prijedoru usmjerenih protiv kandidata Saveza za promjene stoji neko kome je namjera da to pripiše SNSD-u.

"Upoznat sam s tim da su ti leci osvanuli u Prijedoru i u ime SNSD-a i svih naših aktivista apsolutno se ograđujemo od toga. Mi nemamo potrebe za takvom vrstom kampanje i, štaviše, smatramo da ona donosi negativne konotacije za onoga ko to radi", rekao je Pavić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On pretpostavlja da je riječ o pokušaju nekih drugih političkih partija da to "podvale" SNSD-u.

"Naša politička partija je vodila fer i korektnu kampanju, baziranu na činjenicama i onome što smo radili u proteklom periodu. Nismo se bavili pričama koje nikome ne služe na čast, nismo uništavali ničiji predizborni materijal, a uništavani bilbordi i plakati SNSD-a ukazuju da neko drugi stoji iza toga", rekao je Pavić.

On je pozvao sve aktiviste, članove, birače i simpatizere SNSD-a da do kraja izbornog procesa zadrže fer i korektnu atmosferu i da se na dan izbora isto tako ponašaju.

"To nam je u intersu, jer ponovo očekujemo pobjedu naših kandidata u Prijedoru", naglasio je Pavić.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Prijedor kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske su, osim Pavića, nosilac liste Drago Tadić, te Gordana Dukić i Ljiljana Kragulj, dok je kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Saša Bursać. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije