Petković: Izetbegović ne želi da bude dio rješenja u BiH

Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković rekao je da odbijanje lidera SDA Bakira Izetbegovića da se obrati na posebnoj sjednici parlamenta Srpske pokazuje da nema dobre namjere i nije čovjek dijaloga, već želi da bude uzrok problema, a ne dio rješenja u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Bosanske Posrbice tj. Vlahe je najbolje opisao SRPSKI pisac i akademik Slobodan Selenić:"...svaka kuća u kojoj su oni štala postaje - oni smrde na strv.. oni lopatom zatuku svoje ostarele očeve... oni guzicu brišu prstom pa o zid, oni vatru potpaljuju Pesmom nad pesmama, oni štuju krave više nego žene, jer su jače i jeftinije se prehranjuju. Oni pevaju kao što vuci zavijaju, oni ne čitaju.. oni riču, vaške ne trebe, šugu ne leče, oni će za jednu šljivu ubiti.. oni će bratu oko zbog marksizma iskopati, oni će ulice beogradske preorati da ih podsećaju na zavičaj... oni prde u crkvi, ishraknjuju se za trpezom, jebu ovce i krmače, bogorodici pičku na ikoni crtaju, zulukaferi ...😍😍😍

bubalo.ragib

Đetić Obren Medenica. Do srži !

" Kad kažu "naša slavna istorija" i da se ponose njom, dođe mi da povratim! 500 godina im je trebalo da se organizuju i da dignu prvi srpski ustanak ! 500 godina su ih turci nabijali na kolac, uzimali harač, poturčavali, uzimali nevjeste prvu bračnu noć , fes su nosili, itd, itd... 500 godina nijesu imali ni kralja, ni dvora, ni crkve ni drzave, ni patrijarha niti ikakve vlasti na bilo kom nivou... i 500 godina do prvog ustanka !!!! A što ste toliko žurili, đe je trka?

Izazvali su prvi svjetski rat da bi kasnije iz njega komplet svi, zajedno sa kompletnom vojskom pobjegli iz svoje zemlje preko Albanije , a mi izginuli držeći im odstupnicu na Mojkovcu ! Kad su se vratili, prvo su okupirali Crnu Goru i sproveli najgori teror nad narodom koji je ginuo za njih, aneksirali nam državu, crkvu, ukinuli ime, naciju, sve...
Slavno !
SMRADISA, JEBEM TI SE S ONO MALO MATERE STO IMAS, TAJ RAD MISLIM.⬇️⬇️⬇️🤣🤣🤣

Radis12

Rjesenja neće biti ni oko vremenake prognoze ,dok god bosanske kurde predstavlja ratni zlocinacki kadar koji je izgubljen u vremenu i prostoru

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

Oni su svi takvi. Ili nestanak Srba ili smrt! Spremni su na smanjenje broja Srba na najviše do 30 % na teritoriji RS ali bez Republike Srpske da bi mogli da idu i ubijaju narod počev od malih beba do onih najstarijih. Nikad se neće pomiriti da ostoji RS a Srbima će uvijek biti višak koji koči i sebe u svemu i druge. Takav je život sa islamistima. Oni se nadaju da će neki alah nima pomoći, ovo, ono ...glupost do besmisla. I sa takvima nešto raditi, pa da je moglo biti kako treba to bi bilo davno i ne bi bilo rata. Oni su svi kao Alija ili 99 % njih, svejedno.

Odgovor
bubalo.ragib

Vidi djikana genocidasa sto se sam sa sobom dopisuje, mater svoju na umoru handrio.🤣🤣🤣🤣
E glupane genocidni providan si ko kurton. Buhahahahaaaaa!

zagondzija.bojanu.blcity.husi

Ko ga jebe ni ne mora.

John doe

Rjesavanje problema se vrsi u drzavnim institucijama podguzna muho a ne na entiteskim sijelima kako vi to pokusavate izvesti.. mozda te izjave prolaze kod nepismenih seljaka al kako vidis u ozbiljnim institucijama je to druga slika..ta entiteska sijela macku o rep objesite i to zavaravanje naroda da mozete nesto preko drzave,procitao vas je svijet vise odavno,i vas i vasu licemjernu politiku,kako vidis poveli su u jajca stezati tako da naucite postovati drzave u kojima zivite

Odgovor
Radis12

Hajvanu poturčeni ,bih nije drzava vec međunarodni protektorat ili ti kolonija .
Gdje postoji ,,suverena i nezavisna,, država sa strancima u ustavnom sudu...stranom vojskom... Strancem koji je nadređen predsjednistvu ??????
Tihi raspad bih-a je usao u zavrsnu fazu 😉

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

Govore im hodže, razni tkzv akademici i ostala raja i tako ih guze i zguze, isto kao i početkom devedesetih.

Odgovor
bubalo.ragib

Vidi djikana genocidasa sto se sam sa sobom dopisuje, mater svoju na umoru handrio.🤣🤣🤣🤣
E glupane genocidni providan si ko kurton. Buhahahahaaaaa!

durmozejnil

Milane MARTIĆU, propali bh separatisto i vatreni simpatizeru domaćeg bosanskopravoslavnog izdajnika i genocidaša SRATka MLADIĆa kao i crnogorskopravoslavnog izdajnika i genocidaša RjADOVANa KARAdžića, prije svega vjeruj mi da se barem u javnosti primjeti da je antifašista i heroj gdin INCKO svojim civilizacijskim antigenocidaškim i antiUZPovskim Zakonom malkice zaista popravio tvoje ponašanje i tvoje govore ka civilizovanijem, međutim za potpuno poboljšanje i ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš/kloniš stranih i domaćih propagatora SANUovskogebelsovskonačertanijske politike i propagande!?

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

Jebo ti svoju mater genocidni!

hcosic69

PS BiH je mesto gde se razgovara i stvara dobra atmosfera i Bolji Zivot.. sto nam moze Bakir ponuditi.. kilo zlata

Odgovor
Radis12

Pa zar vi bosanski kurdi ne jedete zlatnom kasikom ali 💩💩💩💩💩 ????

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

Hahaha baš tako, jedu ali zlatnim govnetom aha ha ha , tako ih je Raspali Alija navukao da ratuju i izgube pola teritorije od 100 % što su imali. Mislio raspali Alija da će im nato pomoći u ubijanju svih Srba ahahaha, sad su mu se i ostaci raspali fujj. Sav je đubre ali oni ga vole i takvog jer ništa bolje nemaju.