Petković: Ne treba davati političke izjave o Trgovskoj gori

Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković izjavio je danas Srni da ne treba davati političke izjave i likovati u vezi s inicijativom Hrvatske da izgradi odlagalište radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori, na granici sa BiH, jer u tom slučaju ne može biti ničije političke pobjede ni poraza, već mogu biti poraženi samo građani.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Političke izjave se daju zbog glasova na izborima jer ovca ne zna šta je juče bilo a kamoli da protumači bilo šta zato i ima Gazdu koji joj servira tu glupost koja nije ni za djecu SVE SE TO RADI DA BI OVČICE DALE GLAS BAKIROVOM SDSu i PDPu Ovčice su ovčice . A Hrvatska što bude radila ništa neće pitati raspalu bih ustvari to joj zapovijede eu i amerika nato