Plavšić: Mladić nema veze sa zločinom u Srebrenici

Srna

BEOGRAD - Nekadašnji predsjednik Republike Srpske Biljana Plavšić izjavila je da general Ratko Mladić koji je u Hagu osuđen na doživotnu robiju nema veze sa zločinom u Srebrenici, te poručila da ga poštuje kao izuzetnog vojnika i profesionalca, ali i čovjeka jer je štitio civile bez obzira na njihovu vjeru i naciju.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blciity

Nas Mekta je rekao sta je bilo u Srebrenici ima na youtube, upisati rekao pa porekao Mektic - Srbi moraju priznati genocid i proci katarzu ......
Ovo sa Dodikom smo se salili, svako imalo normalan vidi da smo mi Bosnjaci u saradnji sa opozicijom iz manjeg bh entitetaa izrezali video klipove razne i spojili u jedan lazni. To se lako da primetiti jer kad prica prica sa zastajkivanjem. Nadam se da ja NECU kao i svaki Bosnjak morati sebi praviti Opoziciju iz manjeg bh entiteta od blata! Uskoro ponovo sa nama jos vise u vlasti , sa Bakirom iako i sada drze 50 agencija sa nasim Bakirom. Uvek su u vlasti.

bojan.blciity

Ionako nas Bosnajke niko nejebe nizasto presudili ili ne presudilo. Svejedno, samo nam daju malo da ga polizemo a mislim na lizalicu i kad ga izlizemo opet sve isto.

bojan.blcity

Sto vreme vise "prolazi" to ce nam biti jasnije koliki je IZDAJNIK i lopov Milorad SMRADodik............

bojan.blcity

Nisu nama Srbima krivi stranci vec IZDAJNICI poput Milorada SMRADodika .....jednog dana ce biti skinuta oznaka tajnosti sa stenograma razgovora izmedju Medlin Olbrajt i SMRADodika......sve je SMRADodik izdao i Karadzica,Mladica i ostale staresine VRS samo da bi oz podrsku Medlin Olbrajt i NATO okupatora na njihovim tenkovima okupirao BL i Republiku Srpsku.

bojan.blcity

Ja savrseno dobro "znam" sta se desilo u Srabranici....bio je genocid i to je neosporna cinjenica koju je presudio i Haski sud a Radivan Karadzic i Ratko nladic su ratni zlocinci i treba da im se sudi u Hagu,govorio je najveci IZDAJNIK u istoriji Srpskog naroda Milorad (Bogoljub) Dodik 😀😀😀