Sastanak Aleksandra Vučića i lidera političkih stranaka iz Srpske

N.N.

BEOGRAD - U Beogradu je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i predstavnicima parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

SDS i PDP neće ništa ispoštovati ako se nešto dogovori Mogli su doći i predstavnici SDA jer su SDS od 2014 godine i PDP filijale SDA! SDS i PDP su tu samo radi reda bolje reći zbog izbora da narod pomisli kako SDS i PDP vole Srbiju a ustvari su za unitarnu BiH ! Ali narod u krizi vjeruju svom najvećem neprijatelju i tako bude uništen! jadan! Uskoro će muslimančići da blate Dodika ali Dodik je maher stavio i ne vadi a oni se samo koprcaju i grcaju od muke što postoji Republika Srpska ahahaha