Podrška zapadnom Balkanu u borbi protiv terorizma

Dejan Šajinović

BRISEL - Evropska unija želi da mjere suzbijanja terorizma uklopi u pretpristupne pregovore za zemlje zapadnog Balkana, saopšteno je iz Evropske komisije.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

"Izvještaj komisije vlade manjeg bh entiteta Republike srpske o događajima u Srebrenici: "Najveći broj Bošnjaka stradao u borbama""!?
"Ugroženi" brate Bošnjače naivni i zavedeni velikosrbijanskom svetosavskom gebelsovskom propagandom upravo zbog gore navedenog naslova tj. gebelsovskog propagandnog izvještaja potrebno je da i ovakva kakva je nemoralna međunarodna zajednica (koja je moralna vertikala za velikosrbijanske naciste i domaće izdajnike iz reda Bošnjaka pravoslavaca koji drže vlast u manjem bh entitetu i koji formiraše ovu gebelsovsku tkz. nezavisnu Komisiju) na čelu sa SADom bude prisutna na Balkanu i da ulaže sredstva u borbu protiv velikosrbijanskih kršćanskopravoslavnih terorista (mada i velikohrvatski kršćanskokatolički nisu za podcjeniti) kao glavne prijetnje miru i sigurnosti Balkana pa i šire!?

Odgovor
J-lukic

Pobrko si malo, hajvanu
Zar ne kužiš, ah, da, ti si bosanac, malo teže skužit, da govore o islamskim teroristima na balkanu
Treba vidjeti brojke, odakle su teroristi, odnosno, koji su bili u Isilu
Kosova, fbih.....ili su možda mislili na Srbe
Stani malo pred ogledalo. Ti si avetinja

ugrozeni

Pomoc EU od 1,5 miliona Euro, da li je to za oslobadjanje Tacija a on ce ponova da dobije ovlastenje da moze da proda deo Srbije, kao sto je to ucinio Milo Djukanovic sa Crnom Gorom. Govori se o borbi protiv terorizma, EU mogla bi da se bori sa 1,5 milioma sa Tacijem kojg bi oslobodili da brani americku demokratiju koju podrzava EU. Americka demokratija na Balkanu, znaci zabrana slobodnog kretanja gradjanima srbije na cijeloj teritoriji Srbije, dozvoljeno im je ograniceno kretanje, kako to teroristi odluce. Zalosno!

ugrozeni

Da li to znaci da EU sprema se za novo porobljavanje naroda na Balkanu? Kad spominju borbu protiv terorizma, to znaci plan za nova osvajanja i porobljavanja naroda. Dobra i jasna slika je u Siriji a rezultat je dobro vidljiv, hiljade pobijeni i milioni protjerani neduzni gradjana sirije. Drzava je razrusena ,opljackana i dovedena u bijedu i neimastinu, kako bi se lakse mogla, kao drzava da iskoristi od strane EU i SAD-a. To je uzas, katastrofa, bezumlje, sramota i krsenje svih ljudski prava.
Svako mijesanje EU i SAD na Balkanu u unutrasnje stvari drzava, mora da se strogo kazni. Ne smije se dozvoliti da pojedinci Balkana pregovaraju sa fasistima i sve odobravaju i prihvataju za saku dolara i tako prodaju narod kao vlastito roblje. Vrijeme robolasnistva je davno proslo i nesmije se ponoviti.
Podrska zapadnom Balanu koju nudi EU, to je upozorenje drzavama Balkana da im nije dovoljno odbrambeno nego im je potrebno i ofanzivno naoruzanje, kojim bi mogli da uniste one koji daju podrsku Balkanu za samounistenje. Ne smije se dozvoliti vise da se rat vodi na Balkanu, nego tamo odakle dolazi prijetnja i napadi.
Dakle, narodi Balkana moraju da se pripreme za odbranu golog zivota od EU, Amerike i njihovog terorizma. Niko ne smije zaboraviti njihovu pomoc u SFRJ, Iraku, Libiji, Siriji, Avganistanu itd, sve su to porobljene, razorene i opljackane drzave i narod.
Narode Balkana pripremis, vrijeme se je naoblacilo i prijeti katastrofa (Epokalipsa).