Pojačanje EUFOR-a pristiže u BiH

Dejan Šajinović

SARAJEVO - U BiH su rano jutros počela da pristižu pojačanja EUFOR-a, koju je EU najavila kao preventiuvnu mjeru radi održavanja bezbjednog okruženja.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nijenego

Dovoze li nam gorivo?

Radis12

A šta kad u Novembru ,,Althea,, ne dobije produžetak mandata ?😅
Ostade turčadija gologuza a turkinje bez dimija ..a u Srba karine kao u crnčuga .
Zato bosanski kurdi i plaču i mole nato za pomoć ali pomoć samo simbolična 🤣🤣

bubalo.ragib

SVEN ALKALAJ O NOVOM DODIKOVOM DEBAKLU:
Ne stišavaju se reakcije nakon što je Milorad Dodik uputio pismo podrške Rusiji.
"Kaže čistačica iz UN-a da je u kanti za smeće glavnog tajnika Guterresa našla Dodikovo pismo. Neotvoreno, ali poderano. Poslao ga preko ruskog ambasadora kojeg u širokom luku zaobilaze u UN-u. No pasaran!"

gregreska6

Dok ne napravimo normalnu državu gdje će svi raditi za napredak te države oni su dobro došli da konjima i magarcima daju na znanje da ima ko da ih čuva kako ne bi preskakali ograde. Sve dok imamo magarce koji se bogate uz krilaticu "čuvamo svoj narod, koji je ugrožen" imaćemo strane trupe. Svi bi smo bili sretni da je ovo normalna država kao i svaka druga kako u regiji tako i u Evropi. Sve dok imamo milion ministara, entitete kantone ,,,,, aparat koji pojede sve što država ima neka EUFORa oni osim što troše kupujući kod nas ništa od nas ne dobijaju, smatrajmo ih kao turiste sa oružijem dobro nam došli.

ugrozeni

EU pravi od BiH novi Avganistan. EU bila je aktivna i u Avganistanu, sve dok ga nisu srusili do temelja. Sve su to oni cinili, kao preventiuvnu mjeru radi održavanja bezbjednog okruženja.
Tesko je onome, koga napadnu paraziti. Zato mora svaki covjek, sa zdravim ljudskim razumom da se brani i cisti od parazita a ne da ih hrani i podrzava u svome tijelu.
Sto se covjek prije otarasi od parazita, ima vecu sansu da zivi duze i zdravo u blagostanju i biljem prosperitetu, jer paraziti mu ne iscrpljuju energiju i snagu, koja mu je potreba za zdrav i normalan zivot.
BiH-u preovladali su virusi i paraziti, mnogo gori i veci od svih dosada poznatih virusa i parazita.